Beste klanten en volgers,

Er breken nieuwe tijden aan bij BD-Solutions. Na jarenlang in nauwe samenwerking met mijn partner te hebben gewerkt, heeft hij besloten zijn activiteiten te beëindigen. Dit betekent dat BD-Solutions vanaf nu het beheer van onze hostingdiensten volledig in eigen handen zal nemen. Hoewel deze verandering een uitdaging is, zien we dit ook als een kans om onze diensten te versterken en nog beter af te stemmen op de wensen van onze klanten.

Wat betekent dit voor onze klanten?

Onze hostingdiensten blijven zoals jullie die gewend zijn, maar we nemen nu zelf de volledige verantwoordelijkheid voor het beheer en de ondersteuning.

In de komende dagen zullen alle klanten via e-mail op de hoogte worden gebracht van de exacte veranderingen en wat deze betekenen voor hun diensten. We doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt en dat de stabiliteit en betrouwbaarheid die jullie van ons gewend zijn, gewaarborgd blijven.

Alle begrip voor klanten die een andere richting kiezen

We begrijpen dat dit nieuws voor sommige klanten onverwacht komt en dat sommigen misschien overwegen om van provider te veranderen. Hoewel we er alles aan doen om deze overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen, hebben we alle begrip voor klanten die ervoor kiezen om een andere richting in te slaan. We willen jullie in dat geval bedanken voor het vertrouwen in BD-Solutions en wensen jullie het beste voor de toekomst. Uiteraard staan we klaar om in die gevallen ondersteuning te bieden bij de overstap.

Een woord van dank aan onze trouwe klanten

Deze verandering biedt ook een moment van reflectie. Onze trouwe klanten, sommigen al sinds het eerste uur, zijn de ruggengraat van BD-Solutions. Jullie steun heeft ons gebracht waar we nu staan, en daarvoor willen we jullie oprecht bedanken. Het vertrouwen en de loyaliteit die jullie in ons hebben gesteld, koesteren we, en we blijven ons inzetten om aan jullie verwachtingen te voldoen.

Wat kun je verwachten?

Binnenkort ontvangen jullie meer details over de veranderingen per e-mail. Onze prioriteit is om deze overgang zo soepel en transparant mogelijk te maken. Daarnaast zullen we via onze blog en sociale media updates blijven delen over de voortgang. We zijn optimistisch over de toekomst en de nieuwe kansen die voor ons liggen.

We willen nogmaals onze waardering uitspreken voor het jarenlange vertrouwen dat jullie ons hebben gegeven. Samen met jullie willen we een nieuw hoofdstuk schrijven in het verhaal van BD-Solutions, en we kijken ernaar uit om ook in de toekomst jullie betrouwbare hostingpartner te blijven.

Tot binnenkort!

 

Onze gegevens

BD-Solutions
Emile Verhaerenstraat @ 2890 Sint-Amands
+32 495 33 54 81
info@bd-solutions.be
BE0 505.582.806

EASA Exploitant - UAS

Drone Operator
BELqx3ip91kj7xk4